apila_työnantajalle

TYÖNANTAJALLE

Tehtävämme on löytää oikea työntekijä oikeaan tehtävään. Palvelemme henkilökohtaisesti kaikissa yrityksen asioissa aina lyhyt- tai pitempiaikaisista henkilöstötarpeista akuutteihin sairastapauksiin tai sesonkiaikaprojekteihin. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi myös rekrytointipalveluja. Välitämme luotettavia sekä tarkasti valittuja työntekijöitä kaikille aloille, kaikkiin tarpeisiin.

Kerro, mitä yrityksenne tarvitsee - me löydämme oikean ratkaisun.

MIKSI APILA?

Löydämme oikean työvoiman

Tarjoamme jokaiseen työpestiin vain ammattilaisten tarkasti valitsemia työntekijöitä. Käymme hakijat läpi henkilökohtaisesti haastattelemalla ja arvioimalla heidän sopivuutensa yksilöllisesti.

Laaja verkostomme

Olemme vuosien varrella luoneet monipuolisen verkoston, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan palveluitamme kaikille aloille. Emme lähtökohtaisesti sano yhdellekään tilaisuudelle ei.

Kustannustehokkuus

Toimimme erityisen kustannustehokkaasti ilman turhia lisäkuluja; käyttämällä henkilöstöpalveluitamme yrityksenne säästää aikaa ja rahaa. Tarjoamme hyviä työntekijöitä kaikkiin yrityksen tarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla, oli kyseessä sitten henkilöstövuokraus tai -rekrytöinti.

ETSITKÖ OSAAJIA?
LAITA VIESTI!