apila_yritysesittely

YRITYSESITTELY

Apila Henkilöstöpalvelut on Lahdessa vuonna 2019 perustettu yritys, joka tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua työtä tarvitseville ja tarjoaville koko Suomen alueella. Yrityksessämme on vankkaa kokemuksen tuomaa osaamista ja ennakkoluulottomuutta sekä sen tuomaa laajaa verkostoitumista. Tarjoamme henkilöstö- ja rekrytointipalveluita kaikilla aloilla, mutta olemme erityisesti erikoistuneet rakennus- ja hoiva-aloille.

Toimintaperiaatteenamme on tarjota laadukasta henkilökohtaista, kunkin asiakkaamme tarpeisiin yksilöityä palvelua ja löytää räätälöity ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Meille on tärkeää olla helposti lähestyttävä ja ihmiskeskeinen, mutta samalla vastuullinen ja ennen kaikkea luotettava yhteistyökumppani.

Kustannustehokkuus on yksi toimintamme peruspilareita. Toimimalla tehokkaasti ilman turhia välikäsiä kykenemme pitämään kokonaiskustannukset alhaisina ja siirtämään syntynyttä etua tilaajalle. Tarjoamme parasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan, aina.

Sopivan kokoisena yrityksenä kykenemme tarjoamaan ihmiskasvoista ja joustavaa palvelua sekä työnhakijoille että työnantajille ja saattamaan sopivat osapuolet tehokkaasti, mutta huolellisesti yhteen. Henkilökohtainen otteemme onkin suuri vahvuutemme; asiakkaamme kohtaavat meillä aina oikean ihmisen, henkilöstöalan ammattilaisen. Perusarvoihimme kuuluukin jokaisen asiakkaan kohtaaminen yksilönä ja tämän kaikkien tarpeiden ja toiveiden huomioon ottaminen.

luotettavakumppani
AAA-logo-2024-FI
vastuugroup copy

 

  • Luotettava
  • Henkilökohtainen
  • Verkostoitunut
  • Innostunut ja innostava
  • Asiantunteva
  • Monialainen
  • Helppo
  • Kustannustehokas

ARVOT

Ihmislähtöisyys

Me välitämme; asiakkaitamme ja asiakkaistamme. Kohtaamme heidät ensisijaisesti ihmisinä ja yksilöinä, olemme aidosti heidän puolellaan, tuemme heitä kaikin keinoin ja iloitsemme heidän onnistumisistaan. Palvelumme on aina henkilökohtaista ja kunkin asiakkaamme tilanteeseen räätälöityä. Ymmärrämme, että jokainen tilanne on erilainen ja toimimme tarvittaessa joustavasti. Ihminen on aina etusijalla.

Luotettavuus

Huolehdimme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme edusta. Asiantuntevuutemme ja kokemuksemme avulla voimme tarjota jatkuvasti luotettavaa ja osaavaa työvoimaa. Löydämme yhteistyössä parhaat mahdollisuudet niin yrityksille kuin henkilöasiakkaillemmekin.

Helppous

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaidemme on helppo lähestyä meitä. Tarkoituksemme on madaltaa kynnystä ensimmäiseen yhteydenottoon ja olla sen jälkeen tukena ja apuna työnhakuprosessin jokaisessa vaiheessa.